ervaringen van klanten

 

Deel je ervaring in 't gastenboek!


 

Gastenboek

Frank Wattenberg
13-03-19 22:19:09
De dag uit het leven-shoot…hebben wij ervaren als zeer bijzonder….want juist één gewone dag uit het leven is té bijzonder om te vergeten!

Want een fotoreportage van een gewone dag, bevat hele bijzondere elementen. In ons geval zijn het karaktertrekjes/nukken van onze kinderen. Juist op dié specifieke leeftijd, kon:

Anna (4 jaar) nog nét niet schrijven, hield van schilderen, verkleden als een roze prinses en het plakken van raamstickers.

Onze Thomas (1 jaar) kon nog nét niet lopen, hield van eten (dus als er gekookt werd moest hij in de keuken zijn), WC-rol in de toilet gooien of WC-borstel ter hand nemen en samen met Anna de bank verbouwen.

De dag uit het leven-shoot beschrijft een tijdsperk én één fotoreportage beschrijft zo’n tijdsperk beter dan 1000 woorden en is jouw levendige visuele geheugen(steun).

Esther het was een prachtige dag en we zijn zeer blij met de rapportage de video (aanrader) van de foto’s bekijken we zeer regelmatig en we ontdekken steeds weer nieuwe karaktertrekjes ;-)Veel liefs!Anouk en Frank
Mariska Smits
09-12-18 15:21:37
Vandaag een newbornshoot gehad. De sfeer was echr super Esther zorgde voor een relaxte Newbornshoot. De omgang met onze oudste was ook zo leuk. Zijn heel benieuwd naar het eindresultaat. Gr mariska
Cora May de Koning
27-09-18 13:20:58
Tijdens "het gouden uurtje" een fotoshoot met mijn kids gehad in mijn 2e huiskamer, de Uiterwaarde bij de Waal. Esther nam alle tijd voor ons en wist er dmv spelletjes een heel ontspannen en ongedwongen sfeer van te maken. We hebben vooral enorm veel gelachen en dat is ook op de foto's terug te zien!!!
Dank je wel Esther voor de leuke avond en prachtige foto's als eindresultaat! 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram